Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
111

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Săptămâna începe cu o veste bună – pedagogii vor primi o îndemnizație unică de 3.000 de lei, pentru perioada rece a anului ,  cu 2172 vizualizări.

Despre aceasta a anunțat ministrul educației, Anatolie Topală. Ba mai mult, oficialul a declarat că guvernarea caută posibilități pentru a majora salariile pedagogilor.

Locul 6: Peste o lună, urmează demararea mecanismului de acordare a compensațiilor, pentru perioada rece a anului ,  cu 3121 vizualizări.

În cadrul ședinței plenare extraordinare a legislativului, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spătaru, a declarat că în curând, la începutul lunii octombrie,  va fi lansată o platformă specială, unde cetățenii se vor putea înregistra pentru a beneficia de compensații, în cazul în care sunt vulnerabili din punct de vedere energetic, pe perioada rece a anului, iar indemnizația va fi aplicată direct în factură, exact ca în sezonul rece din acest an.

Locul 5: Copilă de 13 ani rănită după ce a trecut neregulamentar strada în sectorul Bujorăuca al municipiului Soroca ,  cu 3420 vizualizări.

La 30 august, în jurul orei 14:25, în serviciu de gardă a Inspectoratului de Poliţie Soroca, a parvenit informația telefonică precum că pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Soroca, a fost accidentat un pieton.

Locul 4: Grav accident la Mărculești: o motocicletă s-a tamponat cu un microbuz ,  cu 3816 vizualizări.

Accidentul care s-a produs în orașul Mărculești, raionul Florești, s-a soldat cu traumatizarea gravă a motociclistului, care a fost spitalizat.

Locul 3: Directorul liceului ”Petru Rareș” din Soroca își încheie mandatul, iar la liceul ”Ion Creangă”, gimnaziul Racovăț și școala din Băxani se inițiază concursurile pentru conducători ,  cu 4361 vizualizări.

În această săptămână se inițiază concursul pentru ocuparea funcției vacante de director la Liceul Teoretic ”Petru Rareș”, Liceul Teoretic ”Ion Creangă”, Gimnaziul Racovăț și Școala primară Băxani.

Locul 2: CNAS anunță când vor fi acordate indemnizațiile pentru creșterea copiilor în luna septembrie  ,  cu 5678 vizualizări.

Casa Națională de Asigurări Sociale, urmare adresărilor parvenite din partea cetățenilor, informează despre graficul finanțării unor prestații sociale în luna septembrie.

Locul 1: Primele secvențe video după ce o fată de 13 ani a fost accidentată când trecea strada la Soroca,  cu 7144 vizualizări.

Ieri după masă, pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Soroca, a fost accidentată o fată de 13 ani, iar poliția a constatat că un tânăr de 27 de ani locuitor al municipiului Soroca, conducând automobilul de marca Toyota Corolla pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Soroca, a tamponat minoră care traversa neregulamentar strada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.