Directorul liceului ”Petru Rareș” din Soroca își încheie mandatul, iar la liceul ”Ion Creangă”, gimnaziul Racovăț și școala din Băxani se inițiază concursurile pentru conducători

0
4551

În această săptămână se inițiază concursul pentru ocuparea funcției vacante de director la Liceul Teoretic ”Petru Rareș”, Liceul Teoretic ”Ion Creangă”, Gimnaziul Racovăț și Școala primară Băxani. Totodată au început deja concursurile pentru funcția de conducător la Școala primară – grădiniță Iarova, Gimnaziul Holoșnița, Scoala primară – grădiniță Sobari, Scoala primară – grădiniță Tătărăuca Nouă. 

Concursurile sunt organizate la expirarea mandatului, iar în cazul Liceului Teoretic ”Petru Rareș”, domnul Mitrofan împlinește limita de vârstă de 65 de ani, ne-a comunicat Angela Mușenco, șefa Direcției Învățământ Soroca.

Dionisie Mitrofan, este la conducerea Liceului Teoretic ”Petru Rareș” din Soroca din anul 2006, după ce anterior a fost timp de 12 ani director la actualul Gimnaziu ”Dumitru Matcovschi”. Acesta spune că este mândru de realizările în calitate de șef al instituției de învățământ. „Sunt bucuros că la Liceul Teoretic ”Petru Rareș” am implementat cu succes proiectul „Reforma Învățământului în Moldova”, unde au avut loc lucrări de renovare, izolare termică, schimbare a acoperișului și dotarea instituției cu mobilierul și echipamentul necesar. Totodată, în prezent, avem cele mai bune rezultate din raionul Soroca”.

Dionisie Mitrofan va rămâne în continuare profesor la liceul pe care l-a condus în ultimii 16 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.