Copilă de 13 ani rănită după ce a trecut neregulamentar strada în sectorul Bujorăuca al municipiului Soroca

0
3600

La 30 august, în jurul orei 14:25, în serviciu de gardă a Inspectoratului de Poliţie Soroca, a parvenit informația telefonică precum că pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Soroca, a fost accidentat un pieton. La fața locului s-au deplasat membrii grupului de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Soroca, pentru stabilirea circumstanțelor și factorilor care au favorizat producerea accidentului rutier, informează poliția.

Ca urmare a examinării la fața locului, precum și acțiunilor orientate la stabilirea adevărului obiectiv, s-a constatat că, un tânăr de 27 de ani locuitor al municipiului Soroca, conducând automobilul de marca Toyota Corolla pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Soroca, a tamponat pietonul, o minoră de 13 ani, locuitoare a raionului Soroca, care traversa neregulamentar strada.

„În urma accidentului rutier, minora a fost transportată la Spitalul Raional Soroca. Conducătorul automobilului fiind supus testării alcoolscopice, s-a stabilit că acesta nu era în stare de ebrietate” afirmă Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

sursa: Inspectoratul de Poliție Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.