Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
79

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Alerte cu bombă și la Soroca, sunt vizate Centrul Multifuncțional și Oficiul teritorial Cadastru / VIDEO ,  cu 1522 vizualizări.

După un val de alerte în Chișinău, nici Soroca nu a rămas în urmă. Cineva a sunat la poliție și a informat că sunt plasate bombe la Centrul Multifuncțional și Oficiul teritorial Cadastru. Poliția a evacuat cetățenii și a îngrădit accesul.

Locul 6:  Iată lista sorocenilor deportați la 6 iulie 1949 ,  cu 1844 vizualizări.

Agenția Națională a Arhivelor de la Chișinău a publicat listele nominale a 99% din persoanele deportate în Siberia din Republica Sovietică Socialistă Moldovenească în cadrul operațiunii SUD din 6 iulie 1949. În total, în liste apar 35 mii 144 persoane, anunță Igor Cașu, Directorul Agenției Naționale a Arhivelor.

Locul 5: Elena Bodnarenco: „Merită să luptăm pentru fiecare zi petrecută alături de cei dragi” / VIDEO ,  cu 2931 vizualizări.

La sfârșitul lunii iunie Elena Bodnarenco, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a participat la emisiunea „Interviu cu soroceni”, realizată de „Observatorul de Nord”. Printre subiectele abordate a fost viața și sănătatea, pentru care doamna Bodnarenco a luptat până în ultima zi.

Locul 4:  Trei persoane spitalizate după ce microbuzul Soroca – Ungheni s-a tamponat cu un tractor și s-a răsturnat,  cu 3376 vizualizări.

Un microbuz cu opt pasageri la bord, care circula pe ruta regulată de transport de călători Ungheni – Soroca, s-a ciocnit cu un tractor și s-a răsturnat pe traseu, în apropiere de satul Gura Căinarului, raionul Florești. Potrivit Poliției, șoferul microbuzului s-a angajat într-o depășire fără să se asigure corespunzător. În rezultat, trei pasageri au ajuns la spital, iar ambele mașini au fost grav avariate, informează Replica Media.

Locul 3: A decedat deputata Elena Bodnarenco, prima femeie primar a orașului Soroca ,  cu 4128 vizualizări.

După o boală incurabilă, și cursuri intensive de tratament, a decedat deputata Elena Bodnarenco, prima femeie primar a orașului Soroca. Elena Bodnarenco a fost primar al municipiului Soroca între anii 2011-2015, și deputat în mai multe legislaturi.

Locul 2: Medicul Rodica Todirean despre cauzele, simptomele, primul ajutor și urmările Accidentelor Vasculare Cerebrale / VIDEO,  cu 4432 vizualizări.

Accidentul vascular cerebral are loc atunci când alimentarea cu sânge către o parte a creierului este întreruptă sau redusă, iar țesutul cerebral este privat de oxigen și alți nutrienți. Află de la Medicul Rodica Todirean cauzele, simptomele, primul ajutor și urmările Accidentelor Vasculare Cerebrale.

Locul 1: Un tânăr din Rublenița l-a luat la pumni pe un consătean, fiind apoi înjunghiat cu un cuțit de celălalt,  cu 4879 vizualizări.

Ieri după masă, în jurul orei 17:15 poliția din Soroca a fost alertată de o femeie, locuitoare a comunei Rublenița, raionul Soroca, care a comunicat că, nepotul său, un tânăr de 23 de ani, ar fi fost înjunghiat cu un cuțit în regiunea pieptului, informează Inspectoratul de Poliție Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.