Trei persoane spitalizate după ce microbuzul Soroca – Ungheni s-a tamponat cu un tractor și s-a răsturnat

0
3386

Un microbuz cu opt pasageri la bord, care circula pe ruta regulată de transport de călători Ungheni – Soroca, s-a ciocnit cu un tractor și s-a răsturnat pe traseu, în apropiere de satul Gura Căinarului, raionul Florești. Potrivit Poliției, șoferul microbuzului s-a angajat într-o depășire fără să se asigure corespunzător. În rezultat, trei pasageri au ajuns la spital, iar ambele mașini au fost grav avariate, informează Replica Media.

Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Forești, Ina Moscaliuc, a declarat că accidentul s-a produs astăzi, 30 iunie, în jurul orei 11:30, pe traseul R13 Bălți – Rîbniţa la km 23+550m. Șoferul microbuzului de model Volkswagen, în vârstă de 60 de ani, ar fi ignorat cerinţele marcajului rutier „linie continuă”, a iesit la depășire fără a se asigura şi s-a ciocnit lateral cu tractorul de modelul T-40, care vira la stânga, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 de ani.

În urma impactului ambele mijloace de transport au fost grav avariate iar trei pasageri (a.n. 1960, 2002 și 1958) din mijlocul de transport de modelul Volkswagen au fost transportaţi al Spitalul Raional Floreşti pentru acordarea ajutorului medical. După testarea cu aparatul Drager s-a dovedit că niciunul dintre șoferi nu era în stare de ebrietate la momentul producerii accidentului.

Acum angajaţii poliţiei întreprind toate măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

sursa: Replica Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.