Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
97

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Sergiu Ursachi își dezvoltă afacerea în satul natal / VIDEO,  cu 1330 vizualizări.

În 2019 Sergiu Ursachi și-a deschis propriul atelier, chiar la el în sat, în Rublenița. Principala motivație pe care o avea în acel moment, era să confecționeze lucruri personalizate și să se difere la maxim de cele ale concurenților săi, care în mare parte importau produsele.

Locul 6: O tânără din Soroca a fost încolțită de patru maidanezi,  cu 1330 vizualizări.

La 28 iunie 2022, pe strada Nicolae Testimiţanu, ceva mai sus de Liceul Teoretic „Petru Rareș” o tânără din municipiul Soroca a fost înconjurată și mușcată de patru câini, în timp ce mergea spre casă.

Locul 5: Un șofer și-a pierdut cunoștința pe o stradă din Soroca și a provocat un accident rutier,  cu 1531 vizualizări.

În dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 08:40 poliția din Soroca a fost înștiințată în privința producerii unui accident rutier. Conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, fiind de unul singur, conducând automobilul de marca Dacia pe o stradă din municipiul Soroca, și-ar fi pierdut cunoștința și s-a accidentat într-o poartă.

Locul 4: Irina Rimes a revenit cu un nou videoclip… acasă / VIDEO  cu 2276 vizualizări.

Irina Rimes, pentru care și Soroca i-a fost o perioadă casă, a lansat recent videoclipul piesei „Acasă”. Acesta a fost filmat în satul, Izvoare din raionul Florești, de unde este originară artista.

Locul 3: Livia Coțaga – eleva cu 10 la BAC!  cu 2649 vizualizări.

Absolventa Liceului Teoretic Constantin Stere, Livia Coțaga, a luat media 10 la examenul de bacalaureat, sesiunea 2022. Fosta elevă a instituției, este una dintre cei 43 de elevi bravi ai Republicii Moldova.

Locul 2: Trei persoane spitalizate după ce microbuzul Soroca – Ungheni s-a tamponat cu un tractor și s-a răsturnat,  cu 2689 vizualizări.

Un microbuz cu opt pasageri la bord, care circula pe ruta regulată de transport de călători Ungheni – Soroca, s-a ciocnit cu un tractor și s-a răsturnat pe traseu, în apropiere de satul Gura Căinarului, raionul Florești. Potrivit Poliției, șoferul microbuzului s-a angajat într-o depășire fără să se asigure corespunzător. În rezultat, trei pasageri au ajuns la spital, iar ambele mașini au fost grav avariate, informează Replica Media.

Locul 1: A pus bazele unei afaceri în agro-turism la Șolcani / VIDEO,  cu 3432 vizualizări.

Pe drumul ce duce spre comuna Șolcani, din raionul Soroca, se află o zonă în care sunt crescute plante după standardele bio. Ion Cebotari din satul Cureșnița Nouă a pus bazele acestei afaceri agro-turistice și crește flori pentru a le exporta peste hotarele Republicii Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.