S-a dat start la etapa a II-a a tabărei de vară „E-vacanța” din Soroca

0
156

Luni, 8 august 2022, a fost dat startul la etapa a II-a a tabărei de vară „E – Vacanța”. În cadrul acestei etape, elevii vor avea ocazia să participe la ateliere și să cunoască tradițiile străvechi alături de cei mai iscusiți meșteri din raionul Soroca. 

„Avem ateliere în care elevii sunt invitați să învețe meșteșuguri populare, împletitul în lozii, țesutul și croșetatul. Sunt cinci ateliere, în care s-au înscris un număr limitat de copii. Au fost împărțiți a câte 15 copii în fiecare atelier, căci este necesar ca elevii să învețe aspectul practic”, ne-a informat Angela Mușenco, șefa Direcției de Învățământ Soroca.

Etapa a II-a va dura până la 25 august. Vă amintim că în primul schimb al tabărei „E-vacanța”, au fost înregistrați circa 700 de copii. Elevii au fost încadrați în 12 ateliere, mentorii lor fiind unii din cei mai buni din municipiul Soroca.
CITIȚI ȘI:

Sute de elevi din Soroca participă la tabăra E-vacanța

Primul schimb al taberei de vară „E-vacanța” de la Soroca a luat sfârșit

 


Articolul precedentOctavian Bejenari – Pentru mine volanul este o metodă de relaxare / VIDEO
Articolul următorCând la Soroca se decernează titluri onorifice „pe bandă rulantă”, la Buzău, un medic celebru a fost „doar” trecut pe lista personalităților care fac cinste acestei urbe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.