Sute de elevi din Soroca participă la tabăra E-vacanța

0
245

E-vacanța a luat start cu primul schimb care va dura de pe 15 iunie până la 15 iulie. Tabăra E-vacanța, anul acesta este constituită din 12 ateliere. Promoția 2022 este constituită din circa 700 de elevi. Copiii au avut posibilitatea să se înscrie online la atelierul care îl îndrăgesc.

„Activitățile atelierului sunt și pentru copiii refugiați, în special pentru ei sunt atelierele de turism. Vor fi organizate in jur la opt excursii împreună cu copiii moldoveni și cei ucraineni, prin care vom încerca să le demonstrăm care sunt obiectivele turistice ale Republicii Moldova.”, a menționat Angela Mușenco, șefa Direcției de Învățământ Soroca.

Fiecare activitate a atelierului se desfășoară într-un spațiu distinct, copiii au posibilitatea să cunoască diferite locații și o parte din activități se organizează în spațiul liber. Fiecare atelier își alege spațiul în dependență de specificul la ceea ce vor ei să realizeze.
Vă amintim că tabăra E-vacanța este organizată de Direcția de Învățământ Soroca, cu suport financiar din partea taberei Dumbrava. De asemenea Camera de Comerț și Industrie din Marea Britanie a oferit un grand prin intermediul organizației neguvernamentale „Șolcanița” un grand pentru susținenerea copiilor refugați.


Articolul precedentCum se descurcă sorocenii fără gaze naturale?
Articolul următorCând și cum a fost fondat Liceul Teoretic “Constantin Stere” din Soroca / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.