Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
91

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Municipiul Soroca ar putea avea încă 5 Cetățeni de Onoare. Vezi cine sunt candidații.,  cu 2008 vizualizări.

Printre chestiunile incluse în ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului municipal Soroca, care va avea loc vineri, 29 iulie, se regăsesc și câteva la tema acordării titlului de „Cetățean de Onoare a municipiului Soroca”.

Locul 6: Se așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în Soroca, Dărcăuți, Bădiceni, Soloneț și alte localități,  cu 2611 vizualizări.

S.A. „RED-Nord” anunță deconectări programate ale energiei electrice în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă în reţelele de distribuţie.

Locul 5: Ce iregularități a depistat inspecția financiară la Primăria municipiului Soroca? cu 3288 vizualizări.

Inspecția financiară a Ministerului Finanțelor a efectuat recent o inspectare complexă la Primăria Municipiului Soroca. Controlorii au analizat activitatea financiară a primăriei din perioada 1 ianuarie 2017 – 31 decembrie 2021, găsind diverse abateri de la actele normative în vigoare.

Locul 4: O mașină a fost făcută zob la Rublenița ,  cu 3465 vizualizări.

Recent, 24 iulie 2022, la 17:30 a avut loc un accident rutier în preajma satului Rublenița. Un bărbat nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului marca Honda, a ieșit de pe traseu și s-a izbit într-un copac de pe marginea acostamentului. Mașina s-a transformat într-un morman de fiare, iar salvatorii au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare.

Locul 3: Săptămâna începe cu o veste bună: Prețul la călătoriile raionale și inter-raionale vor scădea ,  cu 2611 vizualizări.

Începând cu această săptămână, conform afirmațiilor Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu,  prețurile la o călătorie inter-raionale confort I ar urma să scadă cu 7 bani/km și să constituie 98 de bani, iar o călătorie raională 1,08 lei.

Locul 2: Operațiune de descarcerare la accidentul din Rublenița / GALERIE FOTO ,  cu 4157 vizualizări.

În după amiaza zilei de 24 iulie 2022, salvatorii din nordul țării au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui grav accident rutier, care s-a produs în localitatea Rublenița, raionul Soroca, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.

Locul 1: Carolina Cobîlaș: „Frumosul întotdeauna va salva lumea ” ,  cu 6150 vizualizări.

Frizerul este un adevărat artist care creează după propria imaginație cu mult talent și răbdare. Carolina Cobîlaș se dedică acestei meserii deja de 20 de ani. Este o frizeriță profesionistă, modestă și în vogă. Urmărește cu multă grijă și atenție tot ceea ce este în trend.

Articolul precedentValeriu Ceban la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO
Articolul următorTrei copii – de 7,11 și 13 ani, și bunicii lor au decedat într-un accident rutier
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.