Carolina Cobîlaș: „Frumosul întotdeauna va salva lumea ”

0
9131

Frizerul este un adevărat artist care creează după propria imaginație cu mult talent și răbdare. Carolina Cobîlaș se dedică acestei meserii deja de 20 de ani. Este o frizeriță profesionistă, modestă și în vogă. Urmărește cu multă grijă și atenție tot ceea ce este în trend. 

„Îmi place să creez, să modelez și să mă joc cu frumosul în adevăratul sens al cuvântului. Am îmbrățișat această meserie cu sufletul pentru că vreau să aduc  bucurie oamenilor. Mă strădui să fiu în pas cu noile tendințe și să particip la diferite cursuri de fiecare dată când am posibilitate” zice frizerița.

Cea mai grea coafură pentru Carolina este cea, unde are nevoie doar de foarfecă, îi ia mult timp, dar își dă silința de fiecare dată să fie rezultatul final calitativ. În schimb cea mai rapidă coafură a durat în jur de 30 de minute.

„Fiecare freză este frumoasă în felul său, care îmi dăruie mie, în primul rând, o satisfacție mare și mă simt eu mai fericită atunci când văd că oamenilor le place ceea ce fac. Cel mai mult îmi place frezura clasică scurtă la bărbați. Această coafură o recomand întotdeauna.”

Femeia, tot timpul se află în contact cu oamenii. Datorită perseverenței sale, oamenii o îndrăgesc pentru tot ceea ce face, căci știe cum să ajungă la sufletele fiecăruia prin comunicare.

„Ceea ce fac, mă motivează să încerc lucrări inedite, ca sursă de inspirație fiind tot ceea ce mă înconjoară și oamenii dragi mie.” Carolina Cobîlaș, vrea pe viitor să fie participanta și câștigătoarea a unor competiții internaționale în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.