Municipiul Soroca ar putea avea încă 5 Cetățeni de Onoare. Vezi cine sunt candidații.

0
2047

Printre chestiunile incluse în ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului municipal Soroca, care va avea loc vineri, 29 iulie, se regăsesc și câteva la tema acordării titlului de „Cetățean de Onoare a municipiului Soroca”.

Astfel, la acest titlu onorific au fost înaintat Victor Ciuvaga, Grigore Bucătaru, Constantin Rusu, Victor Postolachi și Vladimir Lisnic.

 

Articolul precedentTrei suspecți în comiterea unei răpiri de automobil din localitatea Căinarii Vechi, identificați de polițiștii din Soroca.
Articolul următorZilierii: cine trebuie să achite contribuţii de asigurări sociale pentru persoanele care desfăşoară activitate
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.