Ilegală!!! Dispoziția președintelui raionului Soroca, în privința concursului la funcția de șef al Direcției Învățământ notificată de Cancelaria de Stat

0
795

Observatorul de Nord a făcut o solicitare la Oficiul teritorial Soroca al Cancelariei de Stat, pentru a afla opinia specialiștilor de aici referitor la dispoziția de anunțare a concursului pentru funcția publică de șef al Direcției Învățământ Soroca, semnată de Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca. Subiectul este unul important și discutat contradictoriu în ultimele săptămâni. 

Din notificarea Cancelariei de Stat aflăm că dispoziția a fost emisă cu încălcarea legislației, astfel este propusă abrogarea acesteia. Totodată consilierilor li se propune în grabă la ședința de extraordinară a Consiliului Raional Soroca de astăzi să o numească pe Natalia Bucicovscaia în funcție de Șef a Direcției Învățământ Soroca.

Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca a venit cu o reacție în urma notificării Oficiului teritorial Soroca al Cancelariei de Stat, în privința dispoziției de anunțare a concursului pentru funcția publică de șef al Direcției Învățământ. Acesta susține că totul a fost legal.

Articolul precedentAtenție, șoferi! Dacă nu ai cedat de două ori la „zebră”, te transformi în pieton, pentru o lună și jumătate
Articolul următorADN-ul Neamului Românesc: de la Dromihete la Mareșalul Ion Antonescu și mai departe
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.