Veaceslav Rusnac: Legalitatea o vom demonstra-o în instanță!

0
446

Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca a venit cu o reacție în urma notificării Oficiului teritorial Soroca al Cancelariei de Stat, în privința dispoziției de anunțare a concursului pentru funcția publică de șef al Direcției Învățământ. Acesta susține că totul a fost legal.

“Este cam suspicioasă notificarea dispoziției date după desfășurarea concursului…, e clară poziția OT a Cancelariei de Stat Soroca…, au avut aproape o lună de zile la dispoziție. În cazul când nu le convin rezultatele concursului, se încep notificările. Consider absolut legală dispoziția dată și dacă va fi cazul, legalitatea o vom demonstra-o în instanță” ne-a declarat Veaceslav Rusnac.

Amintim că din notificarea Cancelariei de Stat reiese că dispoziția a fost emisă cu încălcarea legislației, astfel este propusă abrogarea acesteia. Totodată consilierilor li se propune în grabă la ședința de extraordinară a Consiliului Raional Soroca de astăzi să o numească pe Natalia Bucicovscaia în funcție de Șef a Direcției Învățământ Soroca.


Articolul precedentAngajații Direcției Învățământ Soroca susțin că sunt presați psihologic după ce au contestat rezultatele concursului / VIDEO
Articolul următorAfișa Observatorului: Află primul despre evenimentele culturale și spectacolele din acest weekend
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.