Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
212

Din această săptămână vom prezenta topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: FOTOGRAFIA ZILEI: Dragostea vârstă nu are, Maria și Nicolae Ciuntu din Visoca dovedesc oricui acest lucru, cu 1125 vizualizări. 
Locul 6: Corina Teleatnic s-a lansat în showbiz cu clipul la piesa ”Din nou” / VIDEO cu 1298 vizualizări

Corina Teleatnic, o tânără soroceancă talentată și apreciată la diverse concursuri, s-a lansat la începutul lunii februarie în showbiz cu clipul la piesa ”Din nou”. Corina s-a ales până acum cu diverse premii, inclusiv cu Premiului Mare la Festivalul–concurs zonal televizat al interpreţilor de folclor „Trandafir de pe Cetate” din 2021 și Premiul mare la ARS ADOLESCENTINA 2020, secțiunea muzică.

Locul 5: Maidanezii din Soroca atacă oamenii, iar primăria… regretă și își cere scuze cu 1441 vizualizări Recent în cartierul Soroca-Nouă a fost atacat de niște câini maidanezi un copil în vârstă de opt ani. Băiatul a pornit la joacă, dar între timp lângă gunoiștea din preajma casei a fost doborât de câinii vagabonzi. Copilul a avut de suportat leziuni în urma mușcăturii în zona piciorului și o traumă psihologică gravă. Imediat mama băiatului l-a dus la spital, iar acolo copilului i s-a administrat un vaccin împotriva rabiei. Între timp autoritățile locale au pornit construcția unui azil pentru câinii vagabonzi, dar deocamdată investiția inițială nu are o continuitate.

Locul 4: Primăria Soroca scoate la licitație clădirea nefinisată a stației de canotaj cu 1596 vizualizări
Primăria municipiului Soroca scoate la vânzare clădirea nefinisată de pe malul Nistrului, cunoscută în oraș și ca stația de canotaj. Aceasta este abandonată de ani buni, transformându-se în ultimii ani în toaletă și loc unde se adăpostesc uneori cei fără de casă.

Locul 3: Nina Spoialo: Sunt contra ca părinții să trateze copilul cu antibiotice fără recomandarea medicului / VIDEO cu 1624 vizualizări 

Pediatrul sorocean Nina Spoialo ne-a vorbit despre simptomele de risc ale copiilor mici, pe care trebuie să le cunoască părinții și de ce nu ar trebui să înceapă tratarea cu antibiotice. Discuția a avut loc în cadrul emisiunii „Interviu cu soroceni”.

Locul 2: CEDO a pronunțat o hotărâre într-un litigiu ce vizează un sat din raionul Soroca cu 2627 vizualizăriCurtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat recent Republica Moldova în dosarul Tegulum S.A. versus Republica Moldova. Este vorba de retragerea dreptului companiei reclamante de a exploata cariera de calcar și nisip din comuna Vărăncău.

Locul 1: Autospecialele DGLC tot mai uzate, una s-a răsturnat la Soroca Nouă cu 2787 vizualizări 
Sâmbătă după masă, o autospecială a Direcției Gospodăriei Locativ-Comunale Soroca, s-a răsturnat pe o stradă din municipiu. Despre aceasta ne-a scris un cititor pe pagina de Facebook a „Observatorului de Nord„. Soroceanul ne-a spus că pe acea stradă mereu se joacă copiii, și din fericire tocmai atunci nu era nimeni prin preajmă.


Articolul precedentEfim Cazac la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO
Articolul următorCe mai fac oare astăzi micii dansatori de cândva? / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.