Corina Teleatnic va participa la finala Music For Kids

La 20 februarie a avut loc preselecţia concursului de interpretare vocală pentru copiii și adolescenții din Republica Moldova ”Music for Kids Moldova Battle” desfăşurată la Iaşi. Printre participanţi s-a numărat şi soroceanca Corina Teleatnic, care a fost cea mai bună dintre semenii ei din categoria de vârstă 12-13 ani.

Corina Teleatnic – Comment vivre sans toi

Corina a participat la secţiunea muzică uşoară cu un cântec în limba franceză “Comment vivre sans toi” şi a câştigat trofeul de grupă fiind calificată la Festivalul Internaţional “Music For Kids” ce va avea loc tot la Iaşi în perioada 10 – 14 august. Tânăra este în clasa a 7-a şi studiază de şase ani muzica la studioul “Media Ton” condus de Ruslan Zabolotnîi de la Centrul de Creaţie pentru Copii şi Adolescenţi “Speranţa”.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.