Vladimir Nicuța – La etapa actuală avem doar declarația politicienilor, dar alte acte normative pe subiectul celor 4000 de lei pentru școlari nu există

0
730

Sorocenii se adresează la redacția „Observatorul de Nord” cu întrebarea: Cum pot beneficia părinții elevilor de cei 4000 de lei, pentru necesitățile noului an școlar? Am decis să apelăm la șeful Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei, Vladimir Nicuța, care ne-a comunicat despre procedura care urmează să fie executată ca să se afle cine vor fi beneficiarii acestor sume bănești.

La etapa actuală avem doar declarația politicienilor, dar alte acte normative pe acest subiect nu există. Săptămâna viitoare urmează ședința extraordinară a parlamentului cu retificarea bugetului de stat și probabil adoptarea hotărârilor de alocare a mijloacelor respective„.

Deci, cei 4000 de lei încă sunt repartizați, iar atunci când acești bani ei vor fi împărțiți pe toată republica probabil se vor alege anumite categorii de familii: familiile numeroase, cu necesități speciale, social vulnerabile și altele.

Vă amintim că Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spataru, a anunțat că, datorită sprijinului financiar acordat de UNICEF, peste 200.000 de familii vor primi câte 4.000 de lei pentru necesitățile noului an școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.