4000 de lei vor primi, 200.000 de familii, pentru necesitățile noului an școlar

18
22473

   Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spataru, a anunțat că, datorită sprijinului financiar acordat de UNICEF, peste 200.000 de familii vor primi câte 4.000 de lei pentru necesitățile noului an școlar.

   Marcel Spătaru a declarat că de sprijin vor beneficia și familiile a căror copiii merg la școală la 1 septembrie.

 

 

Articolul precedentMare poftă de joc – 10 goluri au marcat echipele sorocene în etapa inaugurală a campionatului Republicii Moldova la fotbal
Articolul următorDouă accidente grave, în doar câteva zile, la 40 kilometri de Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

18 COMENTARII

 1. Interesant,dar oare domnul ministru a auzit despre discriminare?????
  Oare nu toti parintii au chletuieli cu copii care fregventeaza scoala.Oare nu toti copilasii au necesitati????
  De e ce cineva care sta casa si se tin de baut au dreptul de a primi ajutoare.Dar cei care muncesc si aduc venit si in bugetul statului,nu au dreptul.
  Undei dreptatea,beau se tin de facut copii ca sai intretina statul,oare copii nui facem pentru noi?????
  De ce sintem nevoiti sa ne facem cetateni a unei tari straine pentru ca ei ofera indemnizatie pina la 18 ani.
  Cite milioane vin anula in Republica moldova.Ni se merita de investit in generatiile noi in urmasii tarii.
  Copii nu merita?????Sau au prioritate doar cei nevoiasi,bețivi si lenoși ca la noi doar la aștea se dau ajutoare.

 2. Bravo cui a scris acest mesaj foarte bine explicat da copii familiilor a caror parinti muncesc de cu dor si pina in noapte nu beneficiaza de nimic.

 3. In categoria aceasta intrăm și cei bugetari? Și, oare nu ar fi bine că aceste indemnizații sa se acorde acum in august? Sau până când sa stea copilul acasă! Și mare dreptate are doamna din comentariul anterior – de ce de alocații au parte categoriile de oameni care chear nu vor să muncească, banii îi beau, mănâncă și se țin de făcut copii. De, e convenabil, nu?

 4. E foarte corect la noi cu legile ne gîndire au transformat țara în leneși, bețivi și fără nicio grija fata de copii .Dar noi cei ce muncim trebuie să plătim impozite pentru ai întreține pe puturoși.E foarte corect.

 5. Corect spus foarte corect . Eu ma alatur si eu la mesajul dum.care se da staruinta pentru copii lor nu au dreptul de la nimic de la stat .Dar care fac cite ,3-5copii au dreptul de la stat si care imbla cu sticla prin sat.

 6. Aveti perfecta dreptate…la mine sotul e invalid de gradul 1(nu are ambele mîini din copilarie)si primeste o pensie mizera de 1500lei…alt ceva nimic…pe gind alti alcoolici sau aotcineva au prioritate mai mare…ar trebui sa analizati dragi parlamentari situatia si sa oferiti fiecarui copil un suport financiar pt anul scolar….

 7. În Badicul Moldovenesc raionul Cahul primesc ajutor doar rudele ,cumătrii asistentului social au mașini boilere în baie viceu în casa toate condițiile iar noi cei care ne spălăm în lighean și supraviețuim de la salariu pana la salariu cu trei – patru copii, nu ni se recomand. Unde e dreptatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.