Trei întreprinderi din Soroca au fost premiate la Gala Businessului Moldovenesc

0
481

120 întreprinderi participante la concursurile „Marca comercială a anului 2018”, „Premiul pentru realizări în domeniul calității” și Expoziția națională „Fabricat în Moldova” au fost premiate în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton — „Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

Trei întreprinderi din raionul Soroca, membri ai Filialei Soroca CCI, au fost premiați în cadrul evenimentului. În cadrul concursului „MARCA COMERCIALĂ A ANULUI 2018”, categoria “Produse și servicii în domeniul energeticii și construcțiilor” — SRL Magistrala Nistru, director general Mircea Moldovan, s-a învrednicit de „Medalia de Aur”, în nominalizarea „Marca locală”.

Mircea Moldovan, alături de directoarea CCI, filiala Soroca, Lilia Catruc, la festivitatea de premiere

La categoria “Produse alimentare”, întreprinderea „Debut — Sor” SRL, director general Pilipețcaia Alla, la fel a fost premiată cu “Medalie de Aur”.
În cadrul celui de-al doilea concurs, “PREMIUL PENTRU REALIZĂRI ÎN DOMENIUL CALITĂŢII PRODUSELOR ŞI SERVICIILOR în anul 2018”, la categoria produse alimentare, întreprinderea “Debut-Sor” SRL a devenit laureată și a obținut trofeul “Zeița calității”, trofeu obținut și de întreprinderea „Hidroinpex” SA, director Anatolie Caldare.

Sergiu Dirijovschi (al doilea din stânga), directorul SRL „Debut – Sor”, la festivitatea de premiere

Concursul „Marca comercială a anului” a fost inițiat în anul 2003, cu scopul de a reliefa cele mai reuşite proiecte în domeniul creării şi promovării mărcilor comerciale autohtone pe piaţa internă şi externă, a spori competitivitatea lor şi a contribui la creșterea profesionalismului echipelor de marketing.
Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii”, organizat de CCI a RM, este la a treia ediție și are ca obiectiv promovarea companiilor ce implementează standarde în domeniul managementului calităţii şi motivarea întreprinderilor autohtone să penetreze noi pieţe de desfacere cu produse competitive şi calitative.

Foto: CCR RM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.