Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
125

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Soroceanul Alexandru Roitman propus pentru funcția de Ambasador al Republicii Moldova în Israel,  cu 856 vizualizări.

Comisia politică externă și integrare europeană a aprobat, în ședința de astăzi, avizele consultative pentru candidaturile agreate a cinci ambasadori ai Republicii Moldova, informează serviciul de presă al Parlamentului. Candidaturile urmează să fie aprobate la ședința Guvernului apoi se emite decretul prezidențial.

Locul 6: Cum arăta Soroca în timpul celui de-al Doilea Război Mondial? / GALERIE FOTO,  cu 1036 vizualizări.

Agenția Națională a Arhivelor din Chișinău a făcut publice imagini cu orașul Soroca din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Este vorba de primăvara anului 1944, după reocuparea parțială a Basarabiei de trupele sovietice.

Locul 5: Ce străzi din Soroca va repara primăria în acest an?,  cu 1096  vizualizări.

Au început lucrările de reparație a căilor de acces în curțile blocurilor de locuit de pe str. D Cantemir,18,20,22 și M. Costin, 2. Drumurile vor fi acoperite cu asfalt și vor fi schimbate bordurile. Primăria intenționează, în acest an, să efectueze lucrări și pe str. A. Mateevici,11, D. Cantemir,25, Luceafărul, 22, Ștefan cel Mare, 119, 121, F. Bude,1 și va continua a doua etapă a reparației pe str. Muncii.

Locul 4: Polițiștii din Soroca au depistat țigări vândute ilegal la Vădeni și Stoicani ,  cu 1879  vizualizări.

Pe parcursul a două luni, polițiștii din Soroca au documentat activitatea ilegală a unor persoane, ce vindeau țigări la domiciliile lor din Vădeni și Stoicani. Bărbații de 58 și 60 de ani, obțineau țigaretele prin căi ilegale și ulterior le vindeau fără a deține careva acte.

Locul 3: Un nou motiv de „aldămaș” pentru primăria Dărcăuți și, personal, pentru primarul Oleg Rozimovschi  ,  cu 2372  vizualizări.

Anunțarea rezultatelor concursului Programului de finanțare lansat de Guvernul Republicii Moldova cu genericul „Satul European” au dat un nou motiv de bucurie primarului de Dărcăuți, Oleg Rozimovschi, și tuturor locuitorilor acestei comune.

Locul 2: Cine alungă ploaia din raionul Soroca? / VIDEO ,  cu 2414  vizualizări.

Am fost contactați de un cetățean din raionul Soroca care ne-a zis că, în opinia sa, de faptul că nu am avea parte de ploaie, s-ar face vinovat (și) Punct de influenţă rachetară antigrindină din Băxani. Serghei Chistol din Ocolina afirmă că doar în ultima lună el a fost martor cum norii, care urmau să-și reverse ploaia peste sat, au fost dispersați după ce au fost lansate mai multe rachete antigrindină dinspre Băxani.

Locul 1: 22 morți și peste 90 răniți – orașul Vinița, situat la circa 160 km de Soroca, a fost atacat de rachete rusești ,  cu 6247  vizualizări.

Ziarul de la Kiev „Украинская правда” a scris astăzi, cu trimitere la surse din poliție, că orașul Vinița a fost atacat de trei rachete rusești. În urma atacului au murit doi civili, iar alții șase au fost răniți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.