Succes de răsunet a luptătorilor soroceni – 2 medalii de aur și 2 medalii de bronz la campionatele RM!

0
896

 Recent, luptătorii soroceni, care ne-au deprins deja cu locurile de frunte la cele mai prestigioase competiții, republicane și internaționale, au repurta alte victorii de răsunet.

În cadrul campionatul Republicii Moldova la lupta sambo, printre juniori și tineret, care a avut loc în orașul Căușeni, elevii antrenorului emerit Ștefan Dragan și antrenorului Vitalie Lohov au câștigat patru medalii, două de aur și două de bronz. Astfel, titlul de campioni ai Republicii Moldova l-au cucerit Gheorghe Gheorghieș și Ihtiandr Fedco, iar Cristian Bragarenco și Tudor Ciobanu au urcat pe treapta a treia a podiumului și un intrat în posesia medaliilor de bronz.

Felicitări luptătorilor și antrenorilor!

(FOTO: Clubul sportiv „Șoimii soroceni)

 

Articolul precedentGreva transportatorilor de pasageri s-a terminat, iar semnele de întrebare mai persistă.
Articolul următorÎncă 165 de lucrători medicali s-au infectat cu COVID-19.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.