Se anunţă o scădere a temperaturilor

0
32

 Meteorologii anunţă o scădere a temperaturilor. Mai mult, se aşteaptă şi intensificări ale vântului. În acest sens a fost emisă o avertizare cod galben. Presiunea atmosferică se menţine normală.

La Briceni şi Soroca se vor înregistra 22 de grade, la Bălţi se anunţă 23. 23 de grade vom avea şi la Orhei, şi Ungheni, în timp ce la Tiraspol meteorologii anunţă maxime de 25 de grade, iar la Hânceşti de 24. În sud noaptea sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. Ziua, la Căuşeni termometrele vor arăta 26 de grade, la Comrat vor fi 25, iar la Cahul 27 de grade Celsius. La Chişinău pe parcursul zilei se vor înregistra 24 de grade, iar noaptea vor fi 16 grade. Temperaturile se vor menţine scăzute însă nu pentru mult timp. Luni, mercurul termometrelor din nou va urca până la 34 de grade Celsius.

(TVR Moldova)

Articolul precedentCriminalul care a ucis o mamă și pe fiica ei, din Bădiceni, a fost condamnat la pușcărie pe viață
Articolul următorDin 1 iulie, va fi modificat modul de calculare indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă  
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.