Șase decese și 188 cazuri noi de COVID-19 în republică, dintre care 8 cazuri în raionul Soroca

0
995

Alte 188 cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 8 cazuri în raionul Soroca. În total, astăzi au fost efectuate 1445 teste de laborator, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 7725 cazuri în republică și 476 în raionul Soroca

Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 4123, inclusiv 229 pacienți din raionul Soroca.

MSMPS informează despre înregistrarea altor decese cauzate de COVID-19.

Deces 277: Bărbat de 60 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 20 mai, la spitalul clinic din Bălți. Comorbidități: insuficiență renală, hipertensiune arterială.

Deces 278:  Femeie de 82 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 19 mai, la Spitalul Clinic Muncipal nr. 1. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiomiopatie mixtă, insuficiență cerebrală, renală.

Deces 279: Bărbat de 58 ani, din Ceadîr-Lunga. Internat la data de 20 mai, la Spitalul din Ceadîr-Lunga. Comorbidități: ciroza hepatică, ascita.

Deces 280: Bărbat de 75 ani, din Ocnița. Internat la data de 25 mai, la Spitalul Raional Ocnița. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 281: Femeie de 78 ani, din Transnistria. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardioscleroză, cardiomiopatie.

Deces 282: Femeie de 65 ani, din raionul Drochia. Internată la data de 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cord hipertensiv decompensat.

Articolul precedentOferta generoasă a stomatologului sorocean și zicala „Dacă-i dai nas lui Ivan, el se suie pe divan“
Articolul următorVIDEO: Zeci de bolarzi stradali vor fi instalați în municipiul Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.