Profesia care aduce viață: Astăzi e Ziua internațională a moașelor / VIDEO

0
354

În fiecare an, pe 5 mai, se sărbătorește Ziua internațională a moașelor, ocazie cu totul specială pentru a recunoaște și a aprecia rolul acestor profesioniști în sistemul de sănătate. Anul acesta, Ziua lor profesională a coincis cu una dintre cele mai importante sărbători creștine, Paștele.

Într-o zi ca aceasta, nu putem decât să le exprimăm o recunoaștere sinceră și un profund respect pentru munca lor plină de responsabilitate și devotament. Credem că,  moașele au cea mai frumoasă profesie din lume, fiind sunt primele care văd copilul și primele care îl iau în brațe.

Mariana Ursachi, moașă, Spitalul Raional ”A.Prisăcari” Soroca: ”Activez ca moașă în Centrul Perinatal Soroca, mi-am început activitatea din 89… Moașa are funcția ei, pe lângă lucrul care îl facem mai susținem și femeia psihologic. Anul acesta, Ziua moașelor sa suprapus cu Învierea Domnului și vreau să felicit toate moașele din colectivul nostru și chiar din toată Republica Moldova. Felicit toată lumea cu Învierea Domnului, Paște fericit!”.

Boris Galațan, medic obstetrician-ginecolog, Spitalul Raional ”A.Prisacari” Soroca: ”Cu prilejul acestei sărbători vreau să felicit toate moașele, să specific și să aduc la cunoștință marea importanță a acestei profesii care este una nobilă. Vreau să aduc la cunoștință dedicația moașelor în cadrul nașterii. Trebuie să ai o calitate și să manifești o bună străduință, o empatie și cât mai multă răbdare. Le mulțumesc pentru lucrul care îl fac, deoarece este unul foarte greu, stresant, dar totodată și frumos…”.


Articolul precedentEFA este în grafic, marcând alte șapte goluri, iar FC Inter pierde la Bălți
Articolul următorEscrocheria cu bagaje la 53 de lei, „uitate” în aeroportul din Chișinău, a revenit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.