Pentru “Hai Davai” a ajuns în judecată

0
3131

La data de 29.07.2023, în jurul orelor 23.00, un minor împreună cu alți doi complici au pătruns, prin ușa deschisă, într-un magazin amplasat în s. Țepilova r-l Soroca, de unde pe ascuns au sustras și însușit bunuri în valoare totală de 3460,00 lei.

A doua zi dimineața, în jurul orelor 09:00, proprietara magazinului a avut în ospeție nepoata sa. Aceasta urma să-i transmită banii pentru un robinet cumpărat anterior, i-a spus nepoatei să intre în magazin și să ia din cutie suma necesară. La un moment dat, nepoata a ieșit din magazin și i-a comunicat că nu a găsit bani în cutie. Imediat, proprietara a verificat și a constatat că lipsesc mai multe bunuri. De asemenea, a verificat locul unde păstra mijloacele bănești și a constatat că lipsea suma de 2500 lei.

A fost apelat serviciul unic 112, iar pe cazul dat a fost deschis un dosar penal.

Ulterior, partea vătămată a înaintat o cerere de împăcare cu inculpatul minor, indicând că paguba materială i-a fost restituită sub forma a 8 pachete de țigări marca “Temp”, două sticle cu rachiu “Hai Davai” cu volumul de 0,245 l, și mijloace bănești în sumă de 285 lei. Aceasta nu mai are nicio pretenție față de inculpat și solicită încetarea procesului penal în privința lui.


Articolul precedentAstăzi, ARF Soroca debutează în Cupa RM la fotbal amator și primește replica ARF Dondușeni
Articolul următorAți văzut cometa? Poimâine va fi la cea mai mică distanță de pământ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.