Lângă satul Șolcani a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unul bărbat de 59 ani

0
1073

Contactată de AutoBlog.MD Svetlana Colesnic-Talpă, ofiţer de presă al IP Soroca, ne-a putut comunica pe caz următoarele: Un bărbat de 32 de ani, locuitor al satului Bădiceni din raionul Soroca, conducând un automobil de model Renault Megane și având ca pasager un bărbat de 59 de ani, domiciliat în satul Șolcani din acelaşi raion, în timp ce se deplasa pe traseul din preajma satului Șolcani, din motive deocamdată necunoscute a lovit din spate un Ford Transit, manipulat de un bărbat de 52 de ani, locuitor al satului Rublenița din raionul Soroca. În urma accidentului rutier, bărbatul de 59 de ani, care se afla în calitate de pasager în automobilul de marca Renault, a decedat la fața locului până la sosirea ambulanţei. Iar conducătorii ambelor automobile au avut nevoie de îngrijiri medicalele.

Fiind testați cu aparatul Drager, doar conducătorul automobilului Renault s-a dovedit a fi în stare de ebrietate – avea o concentrație de 1.33 mg/l în aerul expirat. În plus, nici nu avea un permis de conducere asupra sa.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor. (SURSA: AutoBlog.MD. Foto IP Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.