În trei primării din raionul Soroca funcționează CODUL ROȘU DE ALERTĂ

0
606

Conform deciziei Comisiei Raionale Extraordinare de Sănătate Publică, primite ieri, 18 octombrie, primăriilor Egoreni, Visoca și Șeptelici  le-a fost atribuit CODUL ROȘU DE ALERTĂ.

Astfel, în primăria Egoreni, cu o populație de 1078 persoane, în perioada 11-17 octombrie au fost înregistrate 4 cazuri de infectare cu COVID, ceea ce alcătuiește o incidență de 371 de cazuri la 100.000 de locuitori; în primăria Visoca, la 1740 de locuitori au fost depistate 8 cazuri de infectare, incidența fiind de 460 cazuri la 100.000 de locuitori; în primăria Șeptelici, cu o populație de 860 persoane au fost înregistrate 4 cazuri de infectare, incidența fiind de 465 de cazuri la 100.000 de populație.

În alte 12 primării a fost instituit CODUL PORTOCALIU DE ALERTĂ. Este vorba de primăriile Soroca, Baxani, Cosăuți, Cremenciug, Nimereuca, Pârlița, Redi Cereșnovăț, Rublenița, Vădeni, Vărăncău, Volovița și Zastânca.

Primăriilor Holoșnița, Hristici, Ocolina, Parcani, Racovăț și Tătărăuca Veche le-a fost atribuit CODUL GALBEN DE ALERTĂ, iar primăriilor Bădiceni, Bulboci, Căinarii Vechi, Dărcăuți, Dubna, Iarova, Oclanda, Regina Maria, Rudi, Schineni, Trifăuți, Vasilcău, Șolcani, Stoicani – CODUL VERDE DE ALERTĂ.

Să mai menționăm că raionului Soroca, în general, i s-a atribuit CODUL PORTOCALIU DE ALERTĂ.

ATENȚIE! Deciziile luate de Comisia Raională Extraordinară de Sănătate Publică trebuie respectate de APL și de persoanele fizice și juridice din teritoriu, indiferent de forma juridică și sfera de activitate. În caz contrar, persoanele care nu respectă regulile impuse de autorități sunt pasibile de sancțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.