Iată care sunt necesitățile tinerilor din Soroca! Vor ține cont autoritățile de ele?

0
185

Lipsa locurilor de petrecere a timpului liber (cinema, centre de dezvoltare personală,  săli de înot, bowling, etc.), a oportunităților de dezvoltare creativă, salariile mici, inexistența pistelor pentru bicicliști și orarul neclar al transportului public sunt doar câteva dintre provocările tinerilor din Soroca. Informația este prezentată de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, care a publicat rezultatele chestionarului online despre necesitățile tinerilor soroceni.

Amintim că în luna aprilie Consiliul Național al Tineretului din Moldova a lansat programul “Capacitarea organizațiilor de tineret din Moldova”, în parteneriat cu Consiliul Tineretului din Danemarca și suportul financiar al New Democracy Fund. În cadrul programului s-au evaluat necesitățile tinerilor din diferite regiuni, inclusiv din Soroca, după care experții vin cu recomandări față de autoritățile publice locale.

necesitati-tineri-Soroca.pdf

×

Citește și:

Care sunt necesitățile tinerilor din Soroca? Completează chestionarul ca să le afle și autoritățile!

 

 


Articolul precedentO poartă de fotbal a strivit un copil la Chișinău, asemenea porți avem și în raionul Soroca
Articolul următorPână la ora 23:00 a fost emis Cod Galben de ploi și vijelie
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.