Fetele din Soroca vor să devină lideri

0
380

Recent în municipiul Soroca a fost organizat un curs de dezvoltare a capacităților eficiente de leadership. 20 de fete cu vârsta cuprinsă între 15-20 ani, și-au format abilități și cunoștințe necesare pentru promovarea egalității de gen și de prevenire a violenței față de femei.

„Experiența din cadrul proiectului „LED-FEM” a fost una extrem de frumoasă, unde mi-am făcut noi prieteni și am cunoscut oameni minunați. Sunt extrem de fericită că am făcut parte din acest proiect, și că am avut ocazia să-mi dezvolt capacitățile de leadership, totodată îi spun un mare mulțumesc formatorului nostru Doru Curoșu care este un om extraordinar, creativ, energic și determinat”, a spus Olivia Fiodorciuc.
Acest curs a fost organizat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA cu suportul financiar al Fundației OAK și în parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare din România.
„În cadrul Academiei de liderism “LEAD-FEM” am dobândit noi abilități de comunicare, de conducere și implicare, care vor fi utile pentru viitor. Această Academie m-a ajutat să percep altfel lucrurile asupra leadershipului pentru a ajunge un lider bun și remarcabil”, a adăugat Varvara Pereteatcu.
La finalizarea acestui curs, participantele au avut parte și de o probă de evaluare, după ce au primit și câte un certificate de absolvire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.