Echipa comunitară „Inițiativa” din Bădiceni, a demarat campania de colectare de fonduri

0
225

Echipa comunitară „Inițiativa” din Bădiceni, a demarat campania de colectare de fonduri, necesare pentru implementarea proiectului „Comunitate curată – locuitori sănătoşi”. Mulțumim persoanelor care au reacţionat la apelul nostru şi au deschis lista celor care au contribuit din puţinul pe care îl au.

Venim cu o adresare către toţi concetăţenii de acasă şi din diasporă să se implice, să se regăsească pe lista donatorilor, sa nu fie indiferenţi! Hai să trăim într-o comunitate curată, cu oameni sănătoşi şi să nu uităm că putem reuşi doar când acţionăm împreună, solidar.

Acest proiect este realizat în cadrul Programului de Mentorat pentru Dezvoltare Comunitară Incluzivă, componentă a proiectului “Inițiativa Comună pentru Oportunități Egale”, implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia).

Mulțumim întregii echipe comunitare că se implică voluntar şi depun toate eforturile pentru reuşita proiectului.

SURSA: www.facebook.com/InitiativaBadiceni/

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.