Dan Perciun, Ministrul Educației și Cercetării a semnat ordinul de numire a Elenei Prodan în funcție de șefă interimară a Direcției Învățământ Soroca

0
7938

Ministerul Educației și Cercetării a pus punct situației jenante la care ne-a adus Consiliul Raional Soroca prin organizarea concursului controversat unde au compromis imaginea Direcției Învățământ Soroca și a autorităților raionale. O parte din angajate au fost supuse hărțuirilor și intimidărilor din partea unor superiori de la etajul 5 al Clădirii Consiliului Raional Soroca, iar epopeea numirii șefilor interimari părea fără sfârșit.

Astfel Ministerul Educației și Cercetării informează că la 22 ianuarie 2024 a decis desemnarea a 24 de șefi interimari, inclusiv a Elenei Prodan, numită Șef interimar a Direcției Învățământ Soroca, care în ultimii ani a deținut funcția de Șef-adjunct. Ulterior urmează ca autoritățile să organizeze alt concurs pentru această funcție, după nou regulament.

Articolul precedentSoroceanul Alexandru Oleinic pe podium la Campionatul Mondial de Bob din Elveția / VIDEO / FOTO
Articolul următorVremea la Soroca: Prognoza meteo pentru joi, 25 ianuarie
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.