Direcția Învățământ Soroca are o nouă șefă, a treia la număr în această săptămână

0
3496

Direcția Învățământ Soroca are o nouă conducătoare, este vorba de Aliona Rîșchitor, specialist principal în secția management economic-o financiar și patrimoniu a direcției. Ea este a treia la număr, din această săptămână.

Luni, la Direcția Învățământ Soroca era încă în funcție de șefă Natalia Bucicovscaia, care după ședința extraordinară a Consiliului Raional Soroca de la începutul săptămânii, a rămas fără funcție, după ce aleșii raionali au abrogat decizia de numire din luna ianuarie. Motiv pentru care a decis să atace în judecată decizia consilierilor soroceni și solicită acestora o despăgubire morală de 1.600.000 de lei

Marți, la festivitatea de premiere a celor mai buni pedagogi şi educatori din Soroca, care au participat la etapa raională a concursului “Pedagogul Anului 2023”, a fost prezentată ca șefă interimară a Direcției Învățământ Soroca, Alina Covalciuc. Dar dispoziția ar fi fost anulată, după ce autoritățile și-au dat seama că doamna Covalciuc nu are statutul de funcționar public.

Astăzi deja la cârma Direcției Învățământ Soroca se află Aliona Rîșchitor, care va deține interimatul până la clarificarea situației și instanța de judecată se va expune referitor la cazul dat. Informația ne-a fost confirmată de Iurie Tănase, vicepreședintele raionului Soroca.

Articolul precedentTradiții de Paște din lume care te vor face să vezi altfel Sărbătoarea Învierii: unele sunt bizare și probabil n-ai auzit de ele
Articolul următorCe trebuie să faci cu ouăle înainte de a le vopsi. Doar așa vor ieși perfecte
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.