Angajații Direcției Învățământ Soroca susțin că sunt presați psihologic după ce au contestat rezultatele concursului / VIDEO

0
2704

Astăzi la Ședința Comisiei pentru dezvoltarea socială, cultură, educație, sport și tineret a Consiliului raional Soroca, consilierul Victor Ciuvaga a întrebat-o pe Elena Prodan, șef interimar al Direcției Învățământ Soroca dacă au fost presate după contestarea rezultatelor concursului pentru funcția publică de șef a Direcției Învățământ Soroca.

Elena Prodan a recunoscut că au fost și sunt în continuare presați, cu proceduri de inventariere și chemări la conducerea raionului Soroca. Vicepreședinții raionului Soroca prezenți la ședință, nu au comentat acuzația. Alesul local a invitat cadrele didactice la ședința Consiliului Raional Soroca de astăzi, de la ora 14:00, pentru a susține colaboratorii Direcției de Învățământ.

La ședință a fost confirmat faptul că la acest subiect s-a autosesizat și Centrul Național Anticorupție, alte întrebări și răspunsuri în privința concursului puteți vedea în transmisiunea în direct de pe platforma euparticip.md.


Articolul precedentADN-ul Neamului Românesc: de la Dromihete la Mareșalul Ion Antonescu și mai departe
Articolul următorVeaceslav Rusnac: Legalitatea o vom demonstra-o în instanță!
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.