CONSULTĂRI PUBLICE: Află ce străzi din Soroca vor fi reparate în anul 2020 și vino cu propuneri

0
1003

Primăria municipiului Soroca anunță că la data de 28 februarie 2020, ora 14.00, în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca vor avea loc consultări publice a proiectelor de decizii care prezintă interes public și vor fi examinate la ședința Consiliului municipal Soroca.

Astfel, primăria invită cetățenii să facă cunoștință cu proiectele de decizie privind executarea bugetului municipal pentru anul 2019 și proiectul privind aprobarea programului de reparație și întreținere a drumurilor în municipiul Soroca în 2020. Totodată, participanții pot veni cu propuneri de îmbunătățire a proiectelor de decizie sau completarea lor.

Autoritățile prezintă și o listă a străzilor care urmează să fie reparate în anul curent. Potrivit documentului, pentru lucrările de reparație este necesară suma de cca 4,9 milioane lei.

Sursa: primsoroca.md

Proiectele de decizie poate fi studiate AICI.

Articolul precedentAnul 2019 a fost cel mai călduros an din istoria măsurătorilor meteo
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Deținuții au sărbătorit hramul bisericii „Trei Ierarhi” din Penitenciarul nr.6 de la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.