Ce spune Veaceslav Rusnac despre contestarea concursului pentru funcția publică de șef al Direcției Învățământ Soroca?

0
1420

Patru candidați la concursul pentru funcția publică de șef al Direcției Învățământ Soroca au contestat rezultatele acestuia, așa că am cerut opinia referitor la acest subiect președintelui comisiei de concurs, Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca. 

“Concursul la ocuparea funcției vacante de Șef al Direcției Învațământ a CR Soroca, s-a desfășurat cu respectarea tuturor cerințelor regulamentului. Mai mult ca atât, concursul a fost transparent, filmat cap-coadă si cei interesați pot urmări desfășurarea acestuia. Dacă cineva nu este de acord cu rezultatele concursului, sunt în drept să le conteste, cu prezentarea probelor și celor necesare, conform prevederilor regulamentului” ne-a declarat Veaceslav Rusnac.

Amintim că Angela Mușenco a trimis o contestație președintelui Comisiei de concurs la funcția publică vacantă șef al Direcției Învățământ, Veaceslav Rusnac. Ea consideră că există temei de anulare a rezultatelor concursului, prin care s-au admis încălcări ale legislației în vigoare. Totodată alți trei din candidați la funcția de șef al Direcției Învățământ Soroca contestă rezultatele concursului, conform căreia Natalia Bucicovscaia a fost aleasă noua șefă.


Articolul precedentDe ce contestă Angela Mușenco rezultatele concursului la funcția publică de șef al Direcției Învățământ Soroca?
Articolul următorGuvernul oferă suport pentru întreprinderile afectate de criză
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.