”Alfa Smart Agro”– Calitate și inovație în serviciul agriculturii / PUBLICITATE / VIDEO

0
19

”Alfa Smart Agro”, unul dintre principalii producători ucraineni de pesticide, își consolidează prezența pe piața agricolă din Moldova. După două sezoane de activitate intensă și importuri directe de la fabrica principală din Bila Tserkva, regiunea Kiev, compania a făcut un pas semnificativ înainte prin deschiderea oficială a unei reprezentanțe în Republica Moldova la data de 15 martie 2023.

Deja recunoscută pentru calitatea și eficiența produselor sale în Ucraina, unde a ocupat locul cinci în topul vânzărilor la sfârșitul anului 2003, Alfa Smart Agro și-a asigurat și certificarea necesară pentru piața din R. Moldova din noiembrie anul trecut. Aceasta înseamnă că, acum, fermierii moldoveni pot beneficia de accesibilitate crescută la produse de top pentru protecția culturilor.

Kovalev Gennady, administratorul ”Alfa Smart Agro” în Moldova evidențiază multiplele avantaje pe care le oferă compania:

Produse de înaltă calitate la prețuri accesibile

Principalul avantaj pe care” Alfa Smart Agro” îl aduce fermierilor din Moldova este raportul optim preț-calitate al produselor sale. Compania este dedicată oferirii de soluții accesibile și eficiente, asigurându-se că fiecare produs comercializat pe piața moldovenească corespunde celor mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Livrare rapidă și eficientă

Un alt punct forte al ”Alfa Smart Agro” este capacitatea de a răspunde rapid nevoilor clienților săi. Produsele companiei sunt stocate în depozitul local, permițând livrarea în siguranță la fermele din Moldova într-un termen de doar 24 de ore de la plasarea comenzii.

Parteneriate durabile cu distribuitorii Locali

În conformitate cu strategia sa de business, ”Alfa Smart Agro” colaborează exclusiv prin distribuitori oficiali. Această abordare garantează că toate tranzacțiile sunt realizate în mod transparent și profesionist, consolidând încrederea și satisfacția fermierilor.

Despre ”Alfa Smart Agro”

Cu o tradiție îndelungată în industria pesticidelor, ”Alfa Smart Agro” și-a câștigat reputația prin dedicarea constantă către inovație și calitate. Extinderea în Republica Moldova este un pas natural în creșterea sa continuă și un angajament față de agricultorii care doresc să maximizeze eficiența și productivitatea culturilor lor.


Articolul precedentAccident matinal la Soroca, s-a format un ambuteiaj cu zeci de automobile / VIDEO
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Mai ții minte când mergeam aici la dansuri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.