„Alb și Roșu fac o floare” – concursul care și-a desemnat învingătorii/ VIDEO

0
296

După o pauză, micii ajutori al lui Moș Crăciun au devenit și ajutorii Primăverii. Olga Ranga, conducătoarea cercului „Lumea Origami” de la Centrul de Creație pentru copii și adolescenți „Speranța”, a dat start unui concurs de mărțișoare cu genericul „Alb și roșu fac o floare”. 

Au participat 14 copilași din clase 1-9 de la Liceul Teoretic „Petru Rareș” și toți ei au devenit ajutorii Primăverii. Ingenioși și plini de fantezie, au confecționat fiecare câte un mărțișor. Unii au fost ajutați de mama, alții de tata, iar vreo doi chiar nu au avut nevoie de ajutor.

„Am mai organizat așa gen de concursuri și mi-a plăcut să văd emoțiile pozitive a copilașilor. La concursul „Alb și roșu fac o floare” copiii din cadrul cercului „Lumea Origami au participat foarte activ ceea ce cu siguranță m-a bucurat enorm de mult. Toți 14 elevi, au fost premiați cu diplome, cadouri și medalii. Copiii au confecționat mărțișoare din hârtie în formă de flori, inimioare și de diferite mărimi”, ne-a spus ne-a povestit Olga Ranga, conducătoarea cercului „Lumea Origami”.


Articolul precedentSoroca: când și unde vor fi deconectări programate ale energiei electrice, în legătură cu executarea lucrărilor de întreținere
Articolul următorDrochia: când și unde se așteaptă deconectări programate ale electricității, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.