Administrația și specialiștii primăriei Soroca au participat la o ședință de lucru cu reprezentanții GIZ și experți din Germania.

0
68
   După cum scrie într-un Comunicat, emis de Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca, „…conducerea municipiului Soroca și mai mulți specialiști din cadrul primăriei au participat la o ședință de lucru cu reprezentanții GIZ și experți din Germania”.
    Or, GIZ își propune să elaboreze un nou proiect, care să fie implementat în RM, dar pentru aceasta este necesară stabilirea domeniilor pentru care va fi elaborat acest proiect. Astfel, conform sursei, discuția s-a axat pe Strategia de Dezvoltare Comunitară a mun. Soroca pentru anii 2021-2025. „Primarul Lilia Pilipețchi a informat că mun. Soroca intenționează să implementeze mai multe proiecte cu sprijinul Programului „Comunitatea Mea”. La fel, s-a vorbit și despre construcția Stației de epurare, crearea zonelor de agrement, deschiderea la Soroca a Subzonei Economice Libere și crearea unei Întreprinderi municipale de transport public”.
  La rândul lor, reprezentanții GIZ s-au interesat de Planul operațional local și care dintre domenii prioritar trebuie dezvoltate în mun. Soroca. Primarul Lilia Pilipețchi a subliniat că își dorește foarte mult ca să fie dezvoltată infrastructura, creată ZEL, reparația în continuare a falezei Nistrului, să fie soluționată problema transportului public și Soroca să-și dezvolte potențialul turistic. GIZ va veni în continuare cu asistență tehnică în elaborarea documentației de proiecte, astfel ca primăria să poate mai ușor atrage investiții.
   În final, primarul municipiului Soroca a mulțumit oaspeților pentru că au ales primăria mun. Soroca pentru o colaborare și în viitor. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)

Articolul precedentIlie Damașcan și-a găsit echipă. Vezi unde va juca fotbalistul sorocean.
Articolul următorCopiii din Cosăuți sunt îndemnați să se antreneze la fotbal
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.