O elevă a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni la Soroca Nouă

0
5194

Astăzi în timp ce mergea la lecții, o elevă a fost lovită de un automobil pe strada Dimitrie Cantemir de la Soroca Nouă pe trecerea de pietoni. La fața locului a fost solicitată poliția și ambulanța. 

La volanul automobilului era un “bărbat născut în anul 1957 domiciliat în municipiul Soroca, care conducând mijlocul de transport de model Rover, a tamponat minora a.n. 2008, ce traversa partea carosabilului a drumului regulamentar pe trecerea pietonilor semnalizat prin indicatoare rutiere, ne-a informat ofițerul de presă al poliției Eugenia Molceanov. Conducătorul a ignorat prevederile p.11(f) a RCR adică nu a cedat trecerea pietonului la trecerea de pietoni. În urma accidentului rutier minora menționată mai sus sa ales cu leziuni corporale fiind transportată la spitalul raional Soroca și i-a fost acordat ajutorul medical. Conducătorul mijlocului de transport a fost testat la aparatul drager, rezultatul este de 0.00 mg/l”. Organele de drept stabilesc și celelalte circumstanțe ale accidentului rutier.


Articolul precedentAtenție Soroceni! Aceste pubele albastre nu sunt pentru locuitori
Articolul următor+665 cazuri noi de COVID-19 sunt confirmate astăzi în republică, inclusiv în raionul Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.