+229 noi de COVID-19 și 6 decese înregistrate astăzi: Află care este situația la Soroca

0
1892
Foto: pixabay.com

Alte  229 cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 1518 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la  9247 cazuri.

Din fericire, astăzi, în raionul Soroca nu sunt cazuri noi de Coronavirus, numărul total de infecții rămânând de 488, dintre care 14 pacienți au decedat, iar 290 au fost tratați.

Distribuția cazurilor noi de infecție pe teritorii:

Până la ora actuală, în republică, 5240 persoane au fost tratate, iar peste 300 de pacienți au decedat în urma complicațiilor cauzate de Coronavirus.

Ministerul de resort informează despre înregistrarea altor șase decese provocate de COVID-19 astăzi:

Deces 318: Bărbat de 70 ani, din raionul Sîngerei. Internat la data de 29 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, edem cerbral, insuficiență poliorganică.

Deces 319: Femeie de 63 ani, din mun. Chișinău. Internată în stare gravă, la data de 4 iunie, la Spitalul Clinic din Bălți. Comorbidități: boală cronică renală, nefropatie  și glomerulopatie diabetică, anemie cronică.

Deces 320: Bărbat de 66 ani, din raionul Sîngerei. Internat la data de 30 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență   cardio-respiratorie acută, infarct miocardic vechi, diabet zaharat, obezitate gr. III.

Deces 321: Bărbat de 70 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 23 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: insuficiență cardiovasculă, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 322: Femeie 51 de ani, din Comrat. Internată în stare gravă la data de 3 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 323: Femeie de 59 ani, din mun. Bălți. Internată în stare gravă la data de 3 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate gr. III, edem cerebral.


Articolul precedentS-a decis! La Soroca Nouă va fi amenajat un complex de agrement
Articolul următorDe-ale COVID-ului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.