Un fermier din Polonia ar fi fost mâncat de propriii lui porci

0
70
Oficialii i-au găsit rămășițele pe proprietate, unde animalele se plimbau în voie

Un fermier din Polonia a murit, fiind ulterior mâncat de proprii lui porci, potrivit unor detectivi, după ce a dispărut. Oficialii i-au găsit rămășițele pe proprietate, unde animalele se plimbau în voie, nefiind închise, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

  „Nu știm exact ziua, dar credem că victima ar fi fost mâncată de porci”, mai spun ei. Mai mult decât atât, autoritățile ar mai fi adăugat că este posibil ca bărbatul să fi murit în urma unui atac de cord sau a unei căzături puternice. După incident, s-a inițiat o anchetă, iar rămășițele bărbatului vor fi analizate de specialiști, pentru a determina cu exactitate ce s-a întâmplat.

SURSA: protv.ro


Articolul precedentDaniel Ioniță: ”Știți ce spunea fostul ambasador al SUA: americanii fac drumuri, românii fac grădinițe, iar moldovenii votează cu rușii”
Articolul următorGALERIE FOTO: Gala fotbalului sorocean – 2019: REGELE SPORTULUI ȘI-A DESEMNAT PREMIANȚII
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.