Aplică și tu la concursul de granturi pentru tineri

0
128

Centrul de Resurse pentru Tineret “DACIA” anunță lansarea celei de a VII-a runde a Programului Raional de Granturi “Fondul pentru Tineri Soroca”, care va fi activă până la sfârșitul anului curent.

Bugetul estimativ al programului este de aproximativ 300 mii, ceea ce va permite implementarea a circa 30 de proiecte/inițiative locale ale tinerilor din comunitățile raionului Soroca.



Pentru acest an concursul va avea un suport financiar constituit din cotribuțiile Consiliului Raional Soroca în valoare de 100 mii lei, contribuțiile Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în valoare de 100 mii lei, contribuțiile Fundației Est-Europene în valoare de 2,5 mii USD, inclusiv contribuțiile colectate de membrii Fondului pentru Tineri în valoare de 50 mii lei.

Programul este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 ani din comunitățile raionului Soroca. Acesta își propune să încurajeze comportamentul filantropic al tinerilor și participarea acestora la dezvoltarea societății și soluționarea problemelor proprii prin implementarea inițiativelor sub formă de proiecte comunitare.

Pentru a putea solicita finanțare, tinerii trebuie să facă parte dintr-un grup de inițiativă, format din minim 8 persoane, care vor fi responsabile de conceperea ideii de proiect și implementarea acestuia.

Valoarea totală a unui proiect înaintat pentru finanțare nu trebuie să depășească suma de 10 000 de lei.



Pentru mai multe detalii referitoare la condițiile și cerințele a acestui concurs de granturi accesați Regulamentul privind Organizarea și desfășurarea Programului Raional de Granturi ”Fondul pentru Tineri Soroca”  sau pe youthsoroca.md.

 


Articolul precedentAflă programul actualizat pentru evenimentele din 9 și 10 iunie
Articolul următorFotografia zilei: Barul este închis!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.