Au băgat un milion, halal de așa stadion / VIDEO

0
2055

La 23 decembrie 2022 a avut loc deschiderea oficială a mini-stadionului din sectorul fostei fabrici de articole tricotate din Soroca. Atunci s-a menționat că pentru mini-stadionul în care se va juca fotbal și baschet, partea chineză, și anume orașul Wuhan, a alocat 1 000 000 de lei.

În doar câteva săptămâni stadionul arăta ca fără stăpân, iar antreprenorul menționa că deși a fost inaugurat oficial, lucrările nu au fost încă finalizate. Echipa de muncitori urma să vină în luna martie, să repare mini-stadionul, dar așa și nu a ajuns. Primarul Sorocii, Lilia Pilipețchi ne-a zis că aceștia vor ajunge totuși în luna iunie. Și totuși cine se face vinovat de distrugerea mini-stadionului, la doar câteva luni de la inaugurarea sa?

 


Articolul precedentMarinei Tauber i s-a retras, din nou, imunitatea parlamentară
Articolul următorIulian Plop de la Liceul Teoretic „Constantin Stere”: deținătorul Premiului Mare și trofeului „Elevul Anului” / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.