Zilele în care nu este bine să-ți speli părul. Află ce atragi astfel în viața ta

0
5126

Tradițiile din moși-strămoși sunt tot mai variate și vorbesc despre multe interdicții. Astfel, dacă Creatorul a făcut lumea în șase zile și în cea de-a șaptea s-a odihnit. Din bătrâni, se spune că nu este bine să îți speli părul în două zile din săptămână. Credințele și tradițiile vechi spun că așa te ferești de boli, de rele și vei avea parte de noroc.

Fetele nemăritate vor avea noroc în dragoste și își vor găsi rapid alesul. Credințele din bătrâni spun că nu este bine să îți speli părul duminica, fiind și zi de mare sărbătoare. Dacă se încalcă regula, pot apărea probleme de sănătate, dureri de cap și tot felul de bube ale scalpului.

Superstiții legate de păr

Dacă vrei să nu te doară capul tot anul, trebuie să te tunzi în Vinerea Mare.

Dacă părul unui bărbat crește rar în preajma frunții și în spatele tâmplelor, acesta va avea o viață lungă. Dacă părul unei femei se caracterizează printr-un vârtej deasupra frunții, ea îi va supraviețui soțului. Dacă părul unei femei se încrețește deodată deasupra frunții, bărbatul acesteia nu mai are mult de trăit.

Dacă scapi pieptenul în timp ce îți piepteni părul, o să ai parte de o mare dezamăgire în viitorul apropiat. Dacă te razi pe cap într-o zi de sâmbătă, vei fi împovărat de datorii mereu.

Dacă vrei să ai noroc la examen, nu îți spăla părul niciodată înainte de el. Dacă vrei să ai părul des, nu trebuie să îl tai atunci când luna este în scădere. Dacă vrei să îți crească părul repede, trebuie să îl tunzi într-o seară cu lună plină.

sursa: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.