„Zeița Calității” în acest an se numește „Debut Sor” SRL

0
644
Premiul a fost înmânat doamnei Alla Pilipețcaia de către doamna Lilia Catruc, directoarea Filialei Soroca a CCI RM
Premiul a fost înmânat doamnei Alla Pilipețcaia de către doamna Lilia Catruc, directoarea Filialei Soroca a CCI RM

Gala Businessului Moldovenesc

 Camera de Comerț și industrie a Republicii Moldova (CCI RM) a organizat miercuri, 19 august, tradiționala Gală a Businessului moldovenesc. Din cauza pandemiei de coronavirus, ceremonia de decernare a învingătorilor concursurilor “Marca comercială a anului” (ediția a XVII) și “Premiul pentru Realizări în Domeniul Calității” (ediția a VI)  s-a desfășurat în regim online. Scopul evenimentului a fost același ca de fiecare dată – scoaterea în evidență și promovarea celor mai competitive mărci de pe piața locală, implementarea cu succes a noilor standarde a managementului calității, afirmate prin calitatea produselor și serviciilor oferite pe piața națională și internațională.

 

Cuvinte de urare și felicitare au adresat organizatorilor și participanților la Gală domnul Ion Chicu, primul ministru; domnul Sergiu Răileanu, ministru al economiei; domnul Sergiu Pușcuța, ministru al finanțelor; domnul Viorel Iustin, directorul general al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală; doamna Anna Akhalkatsi, directoare a Biroului Băncii Mondiale în Republica Moldova și alții.

La etapa finală au participat 130 companii, dintre care 83 sunt deja deținătoare a premiilor și titlurilor oferite de organizatori. În alocuțiunea sa, președintele CCI RM, Sergiu Harea, a menționat că „…Gala Businessului Moldovenesc a anului 2020” prezintă companii notorii, care sunt caracterizate prin excelență, ingeniozitate și capacitate de a crea valoare,  îndeosebi prin a demonstra rezistență, ambiție și îndrăzneală… În cadrul acestei ediții, sunt premiate nu doar companii, care sunt consacrate în activitatea economică, dar și companii medii și mici, și chiar unele în fază de debut, ce promovează activele brandului „Născut în Republica Moldova” peste hotarele ei”.

Îmbucurător este faptul că și în acest an la Gala Businessului moldovenesc, în calitate de premianți au participat și agenți economici deserviți de Filiala Soroca a CCI RM. Astfel, Premiul Mare ,„Zeița Calității” i-a fost decernat SRL Debut Sor din Soroca (administrator Elena Caun,  director general Alla Pilipețcaia). De menționat faptul că această distincție este câștigată de producătorii de mezeluri soroceni al patrulea an consecutiv(!), fapt ce denotă o abordare modernă a calității… Diploma de Excelență la categoria „Produse alimentare marca Ronți” a fost decernată companiei din Florești “Artproeco” SRL (director Sobol Angela)… Marca consacrată „Domnița”  a Companiei I.M. “Sudzucker Moldova” SA a obținut Premiul Mare  „Mercuriul de Aur”, iar marca „ Zahăr 5 inimioare” a obținut Medalia de Aur la categoria „Produse alimentare”.

Felicitări premianților și noi realizări pe viitor!

Lilia CATRUC,

directoarea Filialei Soroca a CCRM

 


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Izvorul de lângă plaja din regiunea fabricii de tricotate a fost amenajat de un grup de voluntari
Articolul următorPromoție de la Cemplexul Comercial MODERN de Ziua orașului Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.