Vlad Ceban a fost operat cu succes

0
39

Recent, Vlad Ceban, diagnosticat cu o formă rară de cancer osos, a fost supus unei intervenţii chirurgicale într-o clinică din Turcia. Operaţia a durat circa 12 ore şi, potrivit rudelor, s-a desfăşurat cu succes.

În tot timpul de când se află la tratament în Turcia, mama lui Vlad, Rodica, îi este alături.  După operaţie, femeia a publicat un anunţ, informând despre starea copilului.

Țin să anunț cu lacrimi de bucurie… Operația sa terminat cu succes…. Tumoarea a fost înlăturată. Cu durere, cu lacrimi dar continuăm lupta…Vlăduț este slăbit,  dar totul va fi bine… Vă Mulțumesc celor care v-ați rugat pentru copilul meu, care ați avut  încredere în pașii făcuți de noi… Cei care l-ați susținut și l-ați încurajat… Oare am eu dreptul de a renunța? Cred că nu!”, scrie Rodica Ceban pe o reţea de socializare.

Amintim că băiatul a ajuns să facă tratament la o clinica din Istanbul alături de un grup din mai mulţi copii, în cadrul proiectului ” Vreau să trăiesc”, implementat de Fundația de caritate „Sf. Gheorghe” din Chişinău. Reprezentant fundaţiei, Svetlana Sainsus a scris pe pagina sa de facebook, după ce Vlad a fost operat:  „Vlăduţ astăzi s-a ridicat din pat. Cat de puternic este acest copil …. orice mișcare îi provoacă dureri, dar asta nu îl împiedica să lupte mai departe…” .

Familia Ceban are nevoie în continuare de mulţi bani, pentru acoperirea cheltuielilor de tratament, estimat la 86 mii euro. Cei care dopresc să-l ajute pe Vlad Ceban, o pot face accesând linkul AICI. Sau pot trimite un sms cu text „vlad” la nr 9002 (abonatii unite) sau apel fix 090009002 sau puteți dona la aparatele qiwi (selectați „emoney”, după „bpay”, introduceți nr. lui Vlad (17002022) şi suma dorita pentru donații.

Vlad Ceban

Observatorul de Nord şi familia Ceban mulţumesc tuturor celor care au contribuit pentru tratamentul lui Vlad, în cadrul campaniei desfăşurate de Observatorul de Nord. Cei care se pot implica sunt încurajaţi să o facă prin metodele enunţate mai sus. Observatorul de Nord va informa despre acest caz şi în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.