Vlad Ceban: „Colegilor și prietenilor numai vise împlinite”

0
90

În perioada sărbătorilor de iarnă, când toate drumurile duc, în cele mai multe cazuri, la casa părintească, unii oameni sunt nevoiţi să rămână departe de atmosfera de sărbătoare, cum ar fi la spital… Este şi cazul lui Vlad Ceban, micul racoviţean care de câteva luni se tratează de cancer în Turcia.

În ajun de sărbători, am luat legătura cu Vlad şi cu mama sa, Rodica, pentru a le transmite un mesaj de însănătoşire grabnică şi LA MULŢI ANI!

Atât Vlăduţ, cât şi mama sa sunt optimişti în ceea ce priveşte recuperarea băiatului. „Am început o nouă etapă a tratamentului… Radioterapie combinată cu chimioterapie. Ca de obicei Vlăduț nu face mofturi și lupta continuă. Deși acasă e atmosferă de sărbătoare, la noi nu prea se simte apropierea sărbătorii. Dar oricum nu ne plictisim. Analize, radioterapie și proceduri și ziua s-a terminat… Dar nu ne plângem, ne-am obișnuit. Ne bucurăm de orice, chiar și de o zi însorită…

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă vreau să aduc sincere felicitări și mulțumiri familiei mele care în orice clipă grea ne-a fost alături, donatorilor și oamenilor care se roagă pentru recuperarea lui Vlăduț. Vreau să vă doresc un an prosper,  cu cer senin. Să fiți înconjurați de familie și de oameni dragi inimii. La mulți ani!”

La rândul lui, şi Vlad are un mesaj pentru Moş Crăciun şi pentru toţi cei care îl cunosc şi care îi sunt alături cu fapta sau cu gândul. «Moș Crăciun, anul acesta vreau să-ți cer un cadou mai diferit de alți ani. Sincer, nu-mi doresc nici jucării sau telefon performant ca de obicei, chiar dacă noi, copiii, mai mult așteptăm cadouri… Te rog pentru surioara mea, adu-i, moșule, un sac de bucurii, de sănătate și niciodată în viața ei să nu mai aibă parte de un an ca acesta. Şi te rog, scrisoarea ei nu o pierde… Când ai să-i dai cadoul, te rog să-i transmiți o sărutare de la mine, mămica și tăticu. Pentru că de mămica anul acesta am parte numai eu… Colegilor și prietenilor numai vise împlinite. Și întregii lumi pace și puțin mai multă bunătate», a transmis Vlad printr-un mesaj publicat şi pe o reţea de socializare prin care ţine legătura cu prietenii săi.

Putem fi Moş Crăciun pentru acest copil şi prin intermediul donaţiilor de care băiatul are mare nevoie, or operaţia pe care a suportat-o şi tratamentul post-operatoriu costă circa aproape 100 mii euro, bani peste puterile familiei Ceban. Iar până în prezent, nici jumătate din această sumă nu a fost adunată.

Cei care doresc să-l ajute pe Vlad Ceban, pot trimite un sms cu text „vlad” la nr. 9002 (abonații unite) sau apel fix 090009002 sau puteți dona la aparatele qiwi (selectați „emoney”, după „bpay”, introduceți nr. lui Vlad (17002022) şi suma dorită pentru donații.

DE CRĂCIUN SĂ FIM MAI BUNI !

Articolul precedentDesert: Sambuc din mere
Articolul următorAyanna DACOSTA: „M-am îndrăgostit de Moldova!”
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.