Vizita spicherului la Soroca, în a noua zi de Mărțișor

0
169

Un nou buletin scurt de știri zilnice, pregătite de redacția „Observatorul de Nord” pot fi privite acum pe site. Dacă vreți să fiți informați despre știrile de acasă, urmăriți site-ul nostru www.observatorul.md și invitați-vă prietenii pe pagina noastră de Facebook și Telegram.

 

 

Astăzi, președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întâlnit cu cetățenii din raionul Soroca

Spicherul legislativului de la Chișinău, Igor Grosu, a efectuat astăzi, nouă martie, o vizită de lucru în raionul Soroca. Pe agenda înaltului oficial au fost întâlniri cu autoritățile și cetățenii, în satele Bădiceni, Șolcani și Cosăuți, iar în municipiul Soroca întâlnirea a avut loc la Colegiul „Mihai Eminescu”. În cadrul discuțiilor s-a vorbit despre situația politică și social-economică din republică și s-a răspuns la întrebările cetățenilor. Pe parcursul zilei domnul Igor Grosu a fost însoțit de deputatul sorocean, Ion Babici.

Flori și mărțișoare pentru membrii clubului „Vârsta de aur”

Biblioteca Municipală „Mihail Sadoveanu”, în parteneriat cu Organizația Veteranilor din raionul Soroca a organizat un mic concert cu prilejul sărbătorii de opt martie. Cei prezenți în sală au avut parte de o oră de frumos în compania muzicii și poeziei. În cadrul acestui eveniment, tuturor doamnelor li s-au înmânat flori și mărțișoare. Cuvinte de felicitare pentru doamnele prezente au rostit directoarea Bibliotecii Municipale, Viorica Gaja, și vicepreședintele Organizației raionale de veterani, Mihail Andrieș.

Implică-te în activitatea Consiliului de elevi și fii vocea colegilor tăi

Dacă dorești să-ți dezvolți abilitățile de leadership și comunicare ar fi bine să începi cu calitatea ta de membru al Consiliului de elevi din școala ta. Aceasta îți va permite să fii vocea colegilor în acest Consiliu, să te înveți a lucra în echipă, să ai acces la oportunități care nu sunt accesibile altor elevi, să fii implicat în organizarea evenimentelor școlare, să porți o anumită responsabilitate față de colegii tăi și față de școala ta. Nu în ultimul rând, consiliul de elevi poate fi o oportunitate de a fi implicat în comunitatea locală și de a contribui la îmbunătățirea acesteia prin organizarea de evenimente și activități.

 

Articolul precedentElevii de la Liceul Teoretic „Ion Creangă” și Gimnaziul Racovăț vor studia despre alimentația corectă
Articolul următorAsta da recompensă! Un camion plin cu ciocolată pentru … un picior potrivit la locul potrivit
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.