De ce este bine să fii membru în Consiliul de elevi al școlii tale? / VIDEO

0
848

Există mai multe motive pentru care ar fi bine să fii membru în Consiliul de elevi al școlii tale, printre care:

Reprezentare: Ca membru al Consiliului de elevi, ai oportunitatea de a fi vocea colegilor tăi. Poți exprima opiniile și preocupările lor și poți fi parte a luării deciziilor care afectează școala voastră. Învățare: Prin implicarea în Consiliul de elevi, vei învăța abilități importante de comunicare și leadership. Vei învăța cum să negociezi, să lucrezi în echipă și să iei decizii informate. Oportunități: Ca membru al Consiliului de elevi, vei avea acces la o serie de oportunități care nu sunt disponibile pentru ceilalți elevi. Poți fi implicat în organizarea evenimentelor școlare și poți participa la diferite activități și proiecte. Responsabilitate: Implicarea în Consiliul de elevi presupune o anumită responsabilitate față de colegii tăi și față de școala voastră. Această experiență îți va oferi oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile de leadership și de a învăța să fii responsabil și să iei decizii mature. Implicare în comunitate: Consiliul de elevi poate fi o oportunitate de a fi implicat în comunitatea locală și de a contribui la îmbunătățirea acesteia prin organizarea de evenimente și activități.

În concluzie, faptul de a fi membru în Consiliul de elevi poate fi o experiență benefică și memorabilă pentru elevii care își doresc să se implice în viața școlii și să își dezvolte abilitățile de leadership și comunicare. În video-caption-ul de mai jos, filmat la Liceele Teoretice “Petru Rareș” și “Ion Creangă” din Soroca, veți găsi răspuns această întrebare și nu doar la ea.


Articolul precedentAstăzi, rușii au atacat cu rachete regiunea Vinița, aflată în apropiere de Soroca
Articolul următorEfectul protestului de la vama Albița: transportatorii trebuie să respecte legislația Uniunii Europene
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.