(Video) Tinerii din municipiul Soroca: probleme și oportunități

0
187

Într-o nouă ediție a emisiunii “Observatorul”, sunt puse în discuție problemele cu care se confruntă tinerii din municipiul Soroca. Generația tânără este reprezentată de Alina Chistol, președinta Consiliului Local al Tinerilor din municipiul Soroca. Autoritățile locale fiind reprezentate de Natalia Cojocari, specialistă în problemele tineretului de la primăria municipiului Soroca. Participanții au vorbit despre problemele și oportunitățile pe care le au tinerii.

Aflați mai multe detalii în emisiune.

Emisiunea face parte din proiectul „Jurnalismul cetățenesc – curaj și implicare, dorință și responsabilitate”. Acest proiect este implementat de IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, cu suportul financiar al Uniunii Europeane. Opiniile exprimate în această publicație nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articolul precedentA patra cale a lui Plahotniuc – o a cincea roată la căruța unei țări despuiate
Articolul următorÎn atenția turiștilor: Transalpina se închide până la primăvară
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.