VIDEO: Necesitatea construcției Stației de epurare – subiect de dezbateri la Soroca

0
166

Astăzi, la Soroca, au loc dezbateri privind necesitatea Stației de epurare pentru municipiul Soroca. Sunt invitați reprezentanții autorităților publice locale: consilierii Artul Lesco și Ion Babici și reprezentanta societății civile, Ludmila Mărginean.

Dezbaterile sunt difuzate pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

***

Acestă publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articolul precedentVIDEO: Cum arată astăzi havuzul reparat anul trecut de primăria Soroca cu aproape un milion de lei?
Articolul următor+224 cazuri noi de COVID-19 în republică: În raionul Soroca numărul infectărilor se apropie de 700
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.